Enric I. Canela

Llegia que Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL) i cap del Grup d’Epigenètica del Càncer, així com professor de Genètica de la Facultat de Medicina de la UB i professor d’Investigació del ICREA, ha estat el guanyador del Premi Severo Ochoa de Recerca Biomèdica que atorga la Fundació Ferrer Investigació pel seu treball en el camp de la Epigenètica del càncer.

Sergi Ferrer- Salat, president del Patronat de la Fundació Ferrer Investigació, va manifestar que la filosofia de la Fundació no és només reconèixer i recompensar la recerca que impulsa l’avenç i la recerca en biomedicina, sinó que també aposta per aquell treball el potencial és el de millorar el benestar de la societat. Va dir: “Volem posar de manifest que l’excepcional treball del doctor Esteller en l’àrea de la Epigenètica del càncer compleix àmpliament amb els criteris i representa el paradigma de la classe de recerca i innovació essencial que s’ha de donar a Espanya per competir en l’economia global”

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació