Enric I. Canela

No sé sabíeu que enguany Biocat ha posat en marxa el Programa d·HEALTH BARCELONA, una iniciativa formativa disruptiva i singular per promoure l’emprenedora i la innovació en salut. Aquesta primera edició s’ha desenvolupament molt satisfactòriament. Els equips de fellows han identificat moltes necessitats en salut no cobertes, han fet un treball minuciós i rigorós d’anàlisi i avui celebren la cerimònia de graduació.

En aquesta cerimònia els fellows presentaran els seus projectes davant d’un panell d’experts. Segur que algunes de les propostes que avui hauran presentat acabin generant empreses i/o solucions innovadores que arribin ben aviat al mercat. Ho esperen els organitzadors i jo també.

Encara es pot obtenir alguna beca per a aquest magnífic programa. El programa costa un esforç econòmic, però és d’aquells que es pot recomanar. Jo fa uns anys hagués dit, en surts col·locat, amb una feina segura. Ara això no ho puc dir perquè les coses són diferents, però gairebé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació