Enric I. Canela

Llegia que el Claustre de la UdL ha avui un suport massiu al procés de consulta sobiranista prevista per al 9 de novembre a Catalunya. Amb 80 vots a favor, 11 en contra i 9 en blanc, el Claustre ha donat suport a la consulta en una votació ordinària inclosa en l’ordre del dia a petició de 61 dels seus 250 membres.

El text, que en el seu preàmbul recorda que l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) ja va aprovar una declaració similar el 30 d’octubre de 2012, posa de manifest la seva voluntat de col·laborar amb les institucions de Catalunya , manifesta el seu respecte a totes les postures polítiques democràtiques, i s’adhereix al procés que ha de portar a la celebració de la consulta.

La UB també va donar suport a la consulta al desembre (veure Suport de la UB a la consulta sobre l’estatus jurídic de la nació catalana).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació