Enric I. Canela

Avui he vist que encara està vigent la taxa de reposició de l’ocupació pública és del 10%. Això vol dir que per tal que Felip de Borbó sigui rei caldria que es jubilessin 10 reis, sortosament no els tenim. Tampoc no es pot dir que a canvi s’amortitza la de príncep perquè, com passa amb el professorat universitari, les places de promoció també hi compten.

No sé si podríem treure una plaça de rei interí, mentre negociem l’amortització d’algunes infantes i altra personal funcionari de la corona.

També podríem treure un rei “Serra Húnter”. Això podria entrar si en la negociació que està duent la Generalitat ens admeten aquest model de professorat.

Quins conflictes crea Montoro. Quan les universitats es passen d’aquest 10% el govern espanyol les envia als tribunals. Esperem que ara Montoro actuarà amb diligència. O potser en el cas del reis no s’ha d’aplicar la llei?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació