Enric I. Canela

Anunciar-vos que el proper dia 19 de juny tindrà lloc la segona edició de l'”SciCloud: Scientific Cloud Annual Conference” organitzada per Mind the Byte en col·laboració amb Microsoft, Parc Científic de Barcelona, CataloniaBIO i la UB. La jornada es farà a l’auditori del Parc Científic de Barcelona, de la UB.

Aquesta edició de SciCloud se centrarà en la seguretat, protecció de dades i privacitat en el núvol. A més, al migdia tindrà lloc el taller: working with iMols

Si voleu saber més.

Com suposo que alguns recordareu, Mind the Byte és una empresa, un excel·lent projecte, impulsada per Alfons Nonell-Canals. M’havia convidat a dir alguna cosa a la cloenda de l’acte, però la llei de Murphy és la que menys excepcions té. Una reunió sobrevinguda, no prevista aleshores, i a la que no puc deixar d’assistir, m’impedirà ser-hi.

Si sou de l’àmbit… La bona qualitat de la jornada està garantida.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació