Enric i. Canela

Llegia fa uns dies a Materia: Tres vicepresidentes del CSIC dimiten en bloque por desavenencias con la presidencia. Estan en desacord amb la presidència, que ostenta Emilio Lora Tamayo. Els tres alts càrrecs que marxen són el vicepresident de Recerca Científica i Tècnica, Antonio Figueras Horta, la vicepresidenta adjunta d’Àrees cientificotècniques, Maria Gasset Vega, i el vicepresident adjunt de Programació Científica, José Ramón Naranjo Orovio.

Diu que avui Lora-Tamayo ja haurà nomenat a tres substituts, no sé quines persones seran, de fet m’és igual. El que és destacable és el què està passant allà. Alguns s’han tornat bojos pel que fa a la burocràcia.

Caldria fer menys papers, virtuals o no, i els responsables de cada pas identificats. Una mica de reflexió quant a què aporta valor afegit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació