La proposta imaginària


Enric I. Canela

Llegia que la Coordinadora Universitat de Barcelona que no sé què és. Diu que integra alumnes, professors i personal administratiu, ha mostrat aquest dilluns el seu rebuig unànime a la proposta de reestructuració acadèmica del centre proposada pel rector, Dídac Ramírez, perquè és precipitada i no presenta cap garantia de millora. Bo saber que no coneixen la proposta de reestructuració. Es veu que han comprar una bola de vidre abans de la reunió.

Molt famosa no és aquesta Coordinadora i, evidentment, la seva penetració en el col·lectiu és comparable al dengue. No entraré ara a valorar les virtuts i defectes de la proposta, que desconeixen, però la bajanada que fan servir per desqualificar-la, en podrien trobar alguna més seriosa, aquestes mesures suposarien una pèrdua de llocs de treball i s’han proposat de manera precipitada. De fet no s’ha proposat res encara. Quina ximpleria

Han dit més bajanades, nomes comparables amb el títol que han posat a la nota d’Europa Press: La comunitat universitària de la UB s’alia contra la reestructuració que proposa el rector. El que ha posat el títol podia apuntar-se a la Coordinadora, el nivell és similar.

Mira que en tenim de problemes reals, però tractar-los correctament seria burgés.

2 respostes a “La proposta imaginària”

 1. a 24 juny 2014 a les 11:04 ian

  simplement l’animo a rellegir un article que vostè mateix signà el 16 de juny del 2014. ah! i a passar-se per la universitat per aprendre la llengua que empra.

  http://www.enriccanela.cat/index.php/2014/06/16/la-universitat-explotara/

 2. a 25 juny 2014 a les 6:20 Enric I. Canela

  Ian,
  Efectivament, tot el que dic i hi vaig dir ho mantinc. Si no veus que tinc raó, què hi farem. La meva no és una funció de missioner. Els associats no tenen raó de ser a la universitat. Són un frau de llei. De totes maneres els que ara són associats no hi serien, ni associats ni res si s’hagués complert la llei en el seu esperit.
  Sobre la llengua, res, espero suport dels que en saben més. Uns vau tenir la sort d’estudiar en català, altres no. Tot i això som autodidactes. Si no ho entens, què hi farem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació