Enric I. Canela

Gregorio Luri, pedagog, escriu Selectivitat: present i futur. Parla del canvi, obligat si seguim a Espanya, el 2018 de les Proves d’Accés a la Universitat, PAU o Selectivitat, com vulgueu. Escriu: Està bé que es canviï… perquè des de fa algun temps no entenem gaire bé quin és exactament l’objectiu de l’actual. No sembla eficaç per avaluar amb exactitud ni els centres ni els alumnes.

Hi afegeix: Hi ha centres mediocres que inflen les notes dels expedients (que aporten el 60% de la nota final). D’aquesta manera, els seus alumnes poden superar els d’un centre que fa suar als seus l’aprovat.

Ah nois, ens estalviem molta feina perquè ens donen els estudiants ordenats i classificats, en molts caos injustament, amb un model d’avaluació absurd que no es fa servir pràcticament enlloc d’Europa, però volem ser diferents.

Pessimista jo?, que va, molt realista. Ens hem proposat, col·lectivament, impedir que les coses millorin quan tenim competències per fer que millorin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació