Enric I. Canela

Extraordinària reflexió de Xavier Marcet (Innovación y creación de empleo), m’ha agradat especialment. Arran del conflicte del taxi amb Uber pensava en el tema. Ja podem tots fer vagues per suprimir els camions i continuar amb els raiers per transportar els troncs de fusta. No ens en sortiríem. Pensem com adaptar-nos als canvis que no podrem aturar. Si ho sabem fer sobreviurem i serem més feliços.

Entenc perfectament el corporativisme en defensa de la feina, dels drets, d’una forma de vida, però els governs han de reaccionar i obrir-se als nous temps. Els sistemes més proteccionistes són els que menys innoven i a la llarga queden endarrerits. Espanya va fer la via d’ample ibèric. Espanya va quedar ben protegida i aïllada. No ha liderat Europa.

Diu Marcet: És el repte que ens toca viure. Les innovacions ha de saber generar el mateix que les empreses, valor per als seus clients i valor social a la vegada.

Si heu de prendre alguna decisió, llegiu a Xavier Marcet i sinó també.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació