Enric I. Canela

Fa poc mes d’un any escrivia Premi a les millors activitats de divulgació científica i humanística. Feia referència a la convocatòria del nou premi, la Primera Distinció de la Universitat de Barcelona a les millors activitats de divulgació científica i humanística, convocat conjuntament pel el Consell Social de la UB i el Claustre de Doctors. Va guanyar Mariano Marzo (veure Mariano Marzo guanya la primera la Distinció de la UB a les millors activitats de divulgació científica i humanística).

Avui llegia que s’ha obert el període per presentar candidatures a la segona convocatòria de la Distinció. Recordem que hi poden optar els doctors de la Universitat que hagin contribuït de manera rellevant a la divulgació de les ciències, la tècnica, la formació, la cultura i les idees a través dels mitjans de comunicació o d’institucions culturals.

El termini per presentar candidatures finalitza el 31 d’octubre. Més informació en aquest enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació