Enric I. Canela

Les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries de Catalunya poden presentar fins el 30 de setembre, propostes per a la celebració de simposis conjunts amb les universitats Hebrea de Jerusalem (HUJI), la Tel Aviv (TAU) i amb l’institut Technion. La convocatòria de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) preveu l’atorgament de finançament per a la celebració de 10 simposis conjunts amb grups de recerca d’aquestes universitats.

Aquesta convocatòria d’ajuts s’emmarca en el programa TWINS (Towards Interrelations in Science), subscrit per la Generalitat de Catalunya amb les tres institucions israelianes en el marc del viatge oficial que el Govern va realitzar el novembre de 2013. El programa TWINS té com a objectiu promoure la creació de xarxes entre Catalunya i Israel a través d’esdeveniments sobre temes científics d’interès comú, com a llavor de futurs projectes de col·laboració i activitats d’intercanvi de coneixement.

Podeu veure la convocatòria.

El suport econòmic és una mica misèria. No es poden aconseguir més de 5.000 euros. O tens finançament o ho deixes córrer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació