Enric I. Canela

Avui s’ha publicat la RESOLUCIÓ ECO/1428/2014, de 12 de juny, per la qual s’aproven les bases reguladores i s’obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts per a accions de cooperació en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus per a l’any 2014 (CTP-DGR).

Diu que és voluntat de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) prioritzar totes les actuacions que permetin desenvolupar accions comunes en matèria de recerca pública, fomentant la cooperació de les empreses i els actors socioeconòmics amb els centres de recerca dels diferents territoris de la CTP en el marc de projectes científics i tecnològics originals, i promoure l’intercanvi del gran nombre de recursos existents actualment en matèria d’R+D. El seu objectiu és afavorir, en l’àmbit dels territoris pirinencs, la posada en marxa d’accions integrades en l’àmbit de la ciència, la tecnologia i l’empresa, destinades a promoure el desenvolupament del territori de la CTP i a crear una regió pirinenca de recerca d’excel·lència.

La posada en marxa d’aquesta dinàmica, integrada en l’entorn pirinenc, necessita un millor coneixement mutu i el desenvolupament d’accions de cooperació que responguin a interessos comuns. En aquest marc, s’obre una convocatòria comuna en el conjunt dels territoris i els membres de la CTP, respectant els procediments propis de cadascun.

Per dur a terme les actuacions subvencionables es consideren prioritàries les temàtiques següents, en l’ordre que s’expressa a continuació:

  • Recerques específiques emmarcades en el context pirinenc.
  • Recerques relatives a altres temàtiques d’interès comú per a la CTP.
  • Àrees prioritàries del programa Horitzó 2020 de la Unió Europea.

Tenim dues modalitats:

  • Ajuts per al desenvolupament i la consolidació de xarxes temàtiques de recerca (XI-CTP)
  • Ajuts de mobilitat d’investigadors i investigadores (AIRE-CTP)

Es poden demanar ajuts fins el 15 de juliol de 2014.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació