Enric I. Canela

Ahir escrivia Expedició a Califòrnia en busca d’acords científics. Bé, seguint les aventures dels expedicionaris, llegeixo que avui el conseller Mas-Colell ha intervingut davant del plenari del Senat californià per ressaltar els llaços amb Catalunya.

Com sabeu Mas-Colell ha quedat encarregat de substituir el president que ha hagut d’anar a Madrid a veure com els espanyols canviaven de rei. Té mala sort, ha hagut de marxar d’un lloc on podria establir contactes per guanyar diners per anar a un lloc on te’ls prenen.

En la seva intervenció, de cinc minuts, ha posat de relleu els llaços històrics, econòmics i institucionals que uneixen aquest estat nord-americà amb Catalunya. Mas-Colell s’ha estès en subratllar les similituds i interessos comuns entre tots dos territoris i ha posat Califòrnia com a exemple a seguir per deixar enrere la crisi. Mas-Colell veu Califòrnia com un exemple potent de cara a la nova fase que ara haurà de fer front el país, posant en valor la creativitat, innovació, creixement i educació.

Segur que porta coses positives del viatge.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació