Enric I. Canela

Avui sortit al nota del Govern que diu que la Secretaria d’Universitats i Recerca ha posat en marxa una nova campanya per impulsar el desenvolupament de 75 nous projectes de Doctorats Industrials.

L’objectiu del Pla de Doctorats Industrials és contribuir a la competitivitat i internacionalització de la indústria catalana, reforçar els instruments per captar el talent que genera el país i situar els futurs doctors en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

Els futurs doctors acollits a aquest programa faran una tesi doctoral que combina la supervisió acadèmica de la tesi amb la tutoria que proveeixen les empreses en el marc d’un contracte laboral de tres anys de durada, amb una retribució mínima de 22.000 euros bruts/any i que incorpora a més altres avantatges com ara la matrícula gratuïta o una borsa de mobilitat. La Generalitat de Catalunya dóna suport econòmic a tot els agents implicats: empreses, grups de recerca i futurs doctors.

Podeu trobar tota la informació detallada al web del doctorat industrial.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació