Enric I. Canela

Llegia l’article Becas + Préstamos de Xavier Puente i Tomás Gómez diuen que havien decidit no parlar del despropòsit que va deixar anar Montserrat Gomendio a l’Hotel Ritz de Madrid (jo si que hi vaig parlar a Pel bé de la universitat Wert i Gomendio haurien de dimitir immediatament).

Diuen que dies després de la bajanada es va posar en contacte amb ells Rodrigo Carretero del Huffington Post que desitjava conèixer la seva opinió sobre aquest assumpte. Diumenge va aparèixer publicada la seva interessant nota titulada ¿Pasar a un sistema de préstamos universitarios? “Las becas deberían mantenerse siempre, de lectura molt recomanable.

Certament l’article és bo, com ho és l’entrada de Xavier Puente i Tomás Gómez. La conclusió és molt clara, cada país té la seva cultura i intentar aplicar això aquí seria una barbaritat. A Estats Units ja crea greus problemes (veure La bombolla universitària a Estats Units arruïnarà molts joves).

Llegiu tot això, us ajudarà a solidificar la vostra opinió. Crec que seguireu en el grup, molt majoritari, de persones que creuen que Wert i Gomendio haurien d’entretenir-se intentant pentinar la garnatxa peluda, igual s’hi posen. Mentre ho intenten no molestarien. Quin càstig!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació