Enric I. Canela

Gràcies a la recerca en salut, la UB es converteix en la universitat de l’Estat amb el major nombre d’investigadors més citats. Fa uns dies es va publicar la llista Highly Cited Researchers, elaborada per Thomson Reuters, que identifica quatre investigadors de la UB entre els 3.215 autors dels articles més citats del món en vint-i-una àrees de les ciències experimentals i socials.

Els professors Jordi Bruix i Josep Maria Llovet, del Departament de Medicina de la UB i de l’Hospital Clínic – IDIBAPS; Elías Campo, del Departament d’Anatomia Patològica, Farmacologia i Microbiologia, i de l’Hospital Clínic – IDIBAPS, i Eduard Vieta, del Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica de la UB i de l’Hospital Clínic – IDIBAPS, situen la Universitat de Barcelona com a capdavantera a Espanya en aquesta classificació, seguida de la Universitat de Vigo, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de Granada, amb tres investigadors cadascuna.

Una resposta a “Els investigadors de la UB els més citats de l’Estat”

  1. […] referència als investigadors de Catalunya altament citats. Jo ja fa dies que ho vaig fer (veure Els investigadors de la UB els més citats de l’Estat), però com que no sóc famós va passar desapercebut. Llegia al diari ARA Els 16 investigadors […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació