Enric I. Canela

Vaig saber que divendres va morir Josep Tarragó i Colominas. No escriure res de la seva biografia pública perquè la trobareu en diferents llocs (1, 2, 3, 4 i 5). Diré, sí, que fou una persona discreta a qui el sistema de recerca agroalimentari de Catalunya li deu molt. Durant les primers temps de la Generalitat va col·lar algun gol a Madrid.

Jo el vaig conèixer com a president de la sectorial d’Universitats i Recerca de CDC. El vaig succeir. Va saber fer les coses bé, sense cap estridència. Sabia el que convenia en tot moment. Persona respectada i, sobretot, bona.

En pau descansi. Recordeu-lo com una gran persona que estimava Catalunya i la seva gent

2 respostes a “En record de Josep Tarragó i Colominas”

  1. a 03 jul. 2014 a les 5:10 joan

    moltes gràcies per les teves paraules Enric

  2. a 03 jul. 2014 a les 8:14 Enric I. Canela

    Benvolgut Joan,
    Són paraules sentides. Un gran home.
    Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació