Enric I. Canela

El Tribunal Constitucional és una fàbrica d’independentistes. Ara ha emès una sentència, avalada per sis magistrats i rebutjada per quatre vots particulars, en la considera que l’avaluació dels professors contractats universitaris que fa l’ANECA té validesa a tot Espanya. En una sentència rebutja així un recurs que va presentar el 2003 la Generalitat de Catalunya contra un reial decret del Govern central, en entendre que envaïa les competències de la seva agència autonòmica. Resulta que la competència autonòmica en matèria d’avaluació i garantia de qualitat del personal docent i investigador es configura com una competència compartida entre l’Estat i la comunitat autònoma.

Llàstima que mancava el membre del tribunal de la moto afeccionat a la beguda.

La cosa és ben senzilla, que el Constitucional digui el que vulgui. Les places les resolen tribunals i els tribunals, que som nosaltres mateixos, mirem si l’acreditació és nostra o no. Això mentre esperem la independència, que arribarà en pocs mesos. Ja s’ho faran!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació