Enric I. Canela

Llegia que la Xarxa d’Estudiants Erasmus a Espanya (ESN) ha demanat al Ministeri d’Educació que reinverteixi els ajuts no adjudicats en la primera convocatòria del programa Erasmus.es entre tots els beneficiaris de beques de formació en centres europeus.

El Ministeri d’Educació ha concedit ajuts d’aquest programa ministerial a 8.857 estudiants provisionalment, que compleixen les condicions de la convocatòria i representen el 65,6% dels sol·licitants. El Ministeri preveia un màxim de 10.000 adjudicataris.

En un comunicat, ESN Espanya expressa malestar pel fet que la resolució del Ministeri deixa més d’un miler de beques sense cobrir i 4.600 estudiants queden fora del programa en rebutjar-se la seva petició.

Podeu llegir més sobre el tema.

Tot el que fa referència a donar suport als estudiants està molt maltractat pel govern espanyol. És una vergonya el que està succeint.

Una resposta a “Queden diners de suport als Erasmus sense adjudicar”

  1. […] Es veu que el programa ha estat un complet èxit. Llàstima que el ministre espanyol Wert li posi pals a les rodes (Queden diners de suport als Erasmus sense adjudicar). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació