Enric I. Canela

Avui ha estat un dia estrany. He tingut una alegria relacionada amb la universitat. Venia de la mà de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. Aquest matí, a l’Aula Magna de la UB, ha tingut lloc l’acte de presentació dels resultats de la 5a enquesta d’Inserció laboral dels graduats i graduades de les universitats catalanes.

Un treball molt bo, continuïtat i bona informació. Ja en parlaré. Volia donar més informació i enllaçar-lo, però tot i que m’han dot que estava a la xarxa, he estat incapaç de trobar-lo. Encara hi apareix, com a darrera, la 4a enquesta i només hi ha l’anunci de la presentació. Suposo que no s’ha enllaçat bé o que jo estic negat avui. Demà ho solucionarem.

Tenim l’estudi per graus, màsters i doctorats. Només faré que comentar que l’AQU, malgrat la dramàtica situació en la que viu, la retallada és immensa, està intentant sobreviure amb dignitat i un gran producte com aquest no es perdrà. És únic a Europa.

2 respostes a “El millor estudi d’Europa d’inserció laboral dels titulats universitaris”

  1. […] dia vaig escriure El millor estudi d’Europa d’inserció laboral dels titulats universitaris. Allà deia que no havia pogut llegir el document. Ara ja estan els documents a la xarxa i he pogut […]

  2. […] juliol es va presentar el millor estudi d’Europa d’inserció laboral dels titulats universitaris. Una gran feina de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. Un […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació