Enric I. Canela

Susana Pérez de Pablos explica al diari El País el que tots sabem, la Universidad pierde talento. L’article fa referència a la universitats de la Comunitat de Madrid.

Comença tot dient: Des que Rajoy va arribar al poder i va instaurar sine die la taxa de reposició en 2011, les grans universitats madrilenyes (Politècnica, Complutense i Alcalá) han perdut almenys el 10% de la plantilla de professorat-és a dir, del seu personal docent i investigador (PDI) – i les joves i més petites (Carlos III i Rey Juan Carlos) no han pogut contractar en els últims anys ni a un sol dels docents habilitats per la mateixa Administració per presentar-se a una plaça.

Bé, serveix igual per a les nostres universitats.

L’esperança de la universitat espanyola és que el Partit Popular perdi les eleccions l’any 2015 i el 2016 comenci la recuperació. Crec que no tenen cap possibilitat de governar. Pitjor no li pot anar a la universitat espanyola. A nosaltres els catalans ens queda l’esperança de ser independents i escriure als llibres d’història que va haver un temps que estàvem a Espanya i que vam ser governats per una gent que creia que el coneixement era una cosa que havia que eliminar de l’Estat, com l’avortament i altres plagues socials. Quina tristesa haver de viure governats per una gent així.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació