Enric I. Canela

Mariam Camarero va ser secretaria general d’Universitats i Wert la va cessar als deu mesos (veure Canvis a l’àmbit universitari al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport). Deu ser perquè és una persona intel·ligent, que pensa. Ara li llegia un article que es diu: Bolonia’ a la española: una universidad devaluada.

Fa un repàs diferents coses que han succeït a la universitat de l’Estat. Ho descriu bastant bé. Diu Marian Camarero No obstant això, dir que aquests canvis han vingut imposats per un acord internacional és fals. La responsabilitat de l’actual configuració del sistema recau en les autoritats espanyoles, tant acadèmiques com polítiques i és el resultat d’una (nefasta) combinació de defensa d’interessos corporatius, falta d’idees i absència de coratge polític.

El desastre que van organitzar els socialistes en no abordar la reforma com calia (anys 2004 i 2007), no fer les reformes que calien (anys 207-2011) i després la catastròfica política del Partit Popular (no se sap si és més culpa de Wert o de Montoro) que sembla que podria tenir com a objectiu destruir la universitat pública per veure si la privada ocupa el seu lloc, cosa que tampoc ha passat, han generat un model que ningú no es podia imaginar l’any 2000. Ni Edward A. Murphy podia imaginar una llei aplicable al Partit Popular.

Una resposta a “Murphy no podia imaginar una llei aplicable al Partit Popular”

  1. […] a la mala situació en la que es troba la universitat per culpa del govern espanyol (veure Murphy no podia imaginar una llei aplicable al Partit Popular i El coneixement és un flagel que cal eliminar). Seguint amb el tema, i per donar més proves que […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació