Enric I. Canela

Llegia que el curs passat, més de 40.000 alumnes van escollir l’Estat espanyol per estudiar o fer pràctiques amb una beca Erasmus, xifra que col·loca Espanya en el primer lloc dels països de la UE amb més estudiants Erasmus. La UB se situa entre les deu universitats europees que en van acollir més, en total 1.103. La nostra Universitat ocupa, en concret, la novena posició en el rànquing que ha fet públic la Comissió Europea.

Molt bé vist des de la perspectiva global. Si considerem la posició dins l’Estat, davant nostre estan les universitats de Granada, València, Sevilla, Complutense de Madrid i Politècnica de València. Evidentment, en aquesta elecció hi ha moltes raons climàtiques. La universitat de Huelva està per davant de la Universitat d’Uppsala o la de Maastricht.

M’agradaria que l’elecció fos per raons acadèmiques, tot i que em sembla magnífic rebre molts estudiants Erasmus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació