Enric I. Canela

Com que és de Bioquímica, la meva Química, ho comento.

Des del mes de novembre fins a aquesta setmana, tots els dissabtes de 10 a 14 h, vint-i-quatre estudiants de primer de batxillerat de les línies científica o tecnològica han assistit al curs Bojos per la bioquímica, adreçat als joves interessats a descobrir la bioquímica i la biotecnologia. El curs, coordinat pel professor Josep M. Fernández Novell, del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UB, forma part del programa Bojos per la Ciència, organitzat per la Fundació Catalunya-la Pedrera. Podeu completar la notícia a l’enllaç.

Cal aquí, recordar i agrair la feina de Josep Maria Fernández Novell, gairebé vint anys promovent la Bioquímica i l’amor a la ciència, en general, entre els estudiants de secundària.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació