Enric I. Canela

Ahir el Govern va aprovar la concessió de les distincions Jaume Vicens Vives 2014 a la qualitat docent universitària a diferents professors i projectes de les universitats catalanes. Els guardonats han estat proposats pels consells socials de les universitats públiques o òrgans equivalents de les universitats privades.

A títol individual rebran la distinció Jaume Vicens Vives els professors següents:

Joan Simon Pallisé, professor de Biologia Vegetal de la Facultat de Farmàcia de la UB, per la seva trajectòria docent i les seves aportacions a l’aprenentatge mitjançant recursos digitals i noves eines d’avaluació.

Elena Valderrama Vallés, professora d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors en el Departament de Microelectrònica i Sistemes Elèctrics de la UAB. Se li reconeix la seva trajectòria professional i el seu lideratge en innovacions docents adreçades a la millora de l’aprenentatge en els estudis d’enginyeria.

Josep M. Coll i Alemany, professor de la URL, en reconeixement a la seva extensa trajectòria professional com a filòsof, eclesiàstic, professor i degà de la Facultat de Filosofia.

Joseph Hopkins, professor de la UOC i director del Programa de Llengües, per la seva trajectòria professional i, molt especialment, per les seves aportacions a l’estudi de llengües per mitjans virtuals i pel seu model d’ensenyament virtual per al nivell B2 en terceres llengües als graus universitaris.

Pel que fa als premis col·lectius, s’ha aprovat atorgar la distinció Jaume Vicens Vives a les entitats següents:

Projecte Cetrencada: publicació multiplataforma del Taller Integrat de Periodisme del Departament de Comunicació de la UPF. Aquest projecte, encapçalat per Salvador Alsius, presentador de TV, periodista i membre del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, destaca pel seu original enfocament centrat en la simulació professional, el vincle amb l’empresa i la internacionalització en els estudis de periodisme.

Projecte Emprendre: una actitud per orientar la vida professional, del Departament de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV, pel seu caràcter innovador, l’ús de les TIC i el foment de l’emprenedoria en els estudis de pedagogia.

Felicitats a tots.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació