Nou Patronat de la UOC


Enric I. Canela

Llegia que ahir es va constituir el nou Patronat de la UOC -màxim òrgan de representació, govern i administració del centre. Està presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. El nou patronat està format ara per onze patrons, sis privats i cinc públics, en lloc dels 23 que hi havia fins ara.

Es completa, així, el procés engegat ara fa sis mesos durant el qual ha calgut modificar els Estatuts de la UOC per a adaptar-los al que s’estableix en l’article 144 de la Llei 2/2014, de 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic.

El fet que la majoria de patrons siguin privats permetrà a la UOC recuperar la consideració de fundació que no forma part del sector de l’administració pública i recuperar part de l’autonomia de gestió. En concret, hi haurà tres patrons en representació de les entitats, tres designats entre persones físiques o jurídiques i cinc designats pel Govern.

Podeu veure la composició del Patronat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació