Enric I. Canela

Fa una estona he escrit Wert i ginós. Comentava que avui el Consell d’Universitats havia d’escoltar al ministre Wert i discutir com tractar el tema dels decrets que han de reformar alguns aspectes de la universitat.

Els rectors volien més temps per discutir. Crec que la cosa ha acabat bé perquè han aconseguit més temps, però un temps curt. Fins el 15 de setembre el termini per presentar al·legacions als decrets. A mi no m’agraden les coses que s’eternitzen. Cert és que no s’ha discutit gaire el tema. Non sé si d’ara al 15 de setembre, amb l’agost pel mig, es discutirà gaire a les universitats. Jo crec que es pot discutir poc. Estàs d’acord o no. Seria un gran què que el ministeri penges els decrets i fos completament transparent.

2 respostes a “Wert accepta allargar el termini per opinar sobre els decrets de reforma”

  1. […] una estona ja he parlat del consell d’universitats i les seves conclusions (veure Wert accepta allargar el termini per opinar sobre els decrets de reforma) però ara he llegit una cosa que voldria […]

  2. […] de Política Universitària. El ministre Wert, després d’haver parlat amb els rectors (veure Wert accepta allargar el termini per opinar sobre els decrets de reforma) i els consells socials (veure Els consells socials es queixen a Wert per no reformar la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació