Wert i ginós


Enric I. Canela

Llegia que el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i rector de la Universitat de Saragossa, Manuel López, ha indicat que aquesta tarda, a la reunió amb el ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, al Consell d’Universitats, van a demanar-li més temps per estudiar els esborranys que impliquen diversos canvis en el sistema universitari espanyol.

Després de presidir l’assemblea permanent de la CRUE, que ha durat prop de quatre hores, López ha avançat el posicionament dels rectors sobre les propostes del Ministeri referides al sistema d’acreditació dels aspirants a professor universitari, a la rebaixa d’exigències per a l’obertura de noves universitats, o la possibilitat que els campus puguin oferir graus de tres anys de durada en lloc de quatre.

Ja he fet diferents comentaris. Els darrers a Els consells socials es queixen a Wert per no reformar la universitat i El Vaticà es reformarà abans que les universitats espanyoles. El diari El país publica una informació menys visceral que la meva.

Una resposta a “Wert i ginós”

  1. […] una estona he escrit Wert i ginós. Comentava que avui el Consell d’Universitats havia d’escoltar al ministre Wert i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació