Enric I. Canela

Avui hi ha la reunió de la Conferencia General de Política Universitària. El ministre Wert, després d’haver parlat amb els rectors (veure Wert accepta allargar el termini per opinar sobre els decrets de reforma) i els consells socials (veure Els consells socials es queixen a Wert per no reformar la universitat).

No sé què diran. Aquesta reunió m’intriga. Tenia clar que els consells socials volen la reforma i que els rectors van lents per pressions internes, són dinàmiques diferents. Imagino que en aquest hi haurà divisió d’opinions, probablement polítiques. Aposto: PSOE en contra, PP a favor, CiU a favor i PNB no sap – no contesta.

Ja ens ho explicaran.

Una resposta a “Ara toca parlar de la reforma als consellers autonòmics”

  1. […] m’he equivocat en les meves previsions(veure Ara toca parlar de la reforma als consellers autonòmics). Només els governs d’Astúries i el País Basc s’han mostrat contraris al decret que […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació