Enric I. Canela

Aquests dies s’ha parlat àmpliament de les propostes de decret que ha preparat l’equip del ministre Wert (veure Els governs autonòmics ja s’han pronunciat sobre la reforma universitària, Wert accepta allargar el termini per opinar sobre els decrets de reforma i Wert i ginós, entre d’altres). No ha tingut un gran èxit en les propostes, però si que ha fracassat estrepitosament en l’acompliment dels objectius.

El diari ABC no vol ser dur, però posa de manifest que tot allò que al febrer de 2013 va dir la Comissió d’Experts nomenada pel Consell de Ministres(veure El Ministeri ja té la proposta de reforma de la universitat feta pels experts) no ha servit per a res. Un clàssic del govern espanyol en matèria universitària.

El ministre no ha et cap proposta sobre l’organització universitària ni sobre el seu finançament. Espanya vol convergir amb Togo. Raons: 1) cap reforma de l’organització, 2) taxa de reposició del 10% i 3) espoli sistemàtic dels recursos de les comunitats més dinàmiques. Només cito tres coses per no deprimir-me.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació