El negatiu del rei Mides


Enric I. Canela

Andrew Hunt, fundador de Andrew Hunt Economics ltd i expert de la Fundación de la Innovación Bankinter, escriu Innovación, la ‘salida fácil’ para España.

Un article que m’ha agradat i que acaba dient:

Aquests innovadors i emprenedors van fer que l’economia del Regne Unit creixés per sobre del seu deute, que els creixents ingressos pagaran i saldessin el deute ‘sense dolor’, però si Regne Unit hagués seguit el camí de l’austeritat, entenem que més d’un en aquest resolt grup s’hagués anat del país a la recerca de millors oportunitats. Per tant, perquè Espanya es recuperi dels sots dels últims anys, ha de trobar la manera de donar suport a emprenedors i innovadors a través de millor educació, desregulació i eliminant les barreres d’entrada en diferents sectors, millorant el finançament a noves empreses i el més important, no deixant que l’austeritat porti a la fuga dels seus millors i més brillants cervells.

No seria possible que substituïssin uns quants ministres del govern de l’Estat i tanquessin la FAES? Potser aleshores el govern espanyol faria alguna cosa diferent de ser el negatiu del rei Mides.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació