Enric I. Canela

Laura Borràs va ser nomenada en gener de l’any passat directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), organisme autònom de la Generalitat, creat l’any 1937, que té la missió de promocionar, difondre i donar a conèixer el patrimoni literari català.

Laura Borràs, malgrat alguns, continua sent professora associada de la UB. Ja se sap que alguna gent que tira endavant grans projectes compta amb oposicions reconegudes.

L’article que avui li dedica La Vanguardia posa de manifest molta de la feina que fa aquesta investigadora que està al capdavant de de la Institució de les Lletres Catalanes. Diu que la institució treballa en la generació de nous programes amb l’objectiu d’acostar “a un públic que encara no sap que li interessa la literatura”. Millor llegiu el poc que diu el diari.

Jo crec que la visió de Laura Borràs ens pot servir per a una cosa que avui ens demana la Unió Europea, la participació de la societat. Per què no aprofitem aquestes idees?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació