Enric I. Canela

La Núria Masdeu escriví fa uns dies l’article: El paper de la Xina en el camp de la supercomputació i la recerca científiques. La reflexió e la Núria Masdeu està molt bé. Xina, indubtablement, d’aquí poc serà una potència científica. La Núria ens remet al bloc de Quim Bosch (veure La Xina lidera tots els registres de propietat intel·lectual). Si voleu saber més…, als originals.

A banda de posicionar-se amb els supercomputadors, també ho està fent en física de partícules. Ser gran no vol dir res en ciència, però cada dia estan invertint més i molts xinesos estan estudiant i fent recerca en universitats americanes i europees. Si ho fan bé… Cal tenir present que deu centres allà són, relativament pocs diners, a Catalunya són molts.

Una resposta a “La potència científica de Xina”

  1. […] notícia que no sorprèn (veure La potència científica de Xina). Xina ja ha arribat a la suma dels 28 països de la UE en inversió en recerca i desenvolupament, […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació