Enric I. Canela

Llegia que el govern espanyol ha remès a Brussel·les els 22 Programes Operatius (PO) del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), per al desenvolupament es destinaran gairebé 20.000 milions d’euros i entre els quals destaca el dedicat a la Iniciativa per a les Petites i Mitjanes Empreses, que mobilitzarà 3.200 milions d’euros en crèdits per a aquestes empreses durant els pròxims tres anys.

Concretament, dins dels programes presentats destaquen el de Creixement Intel·ligent (POCint), amb un import de 3.936 milions d’euros; el de Creixement Sostenible, amb 5.488,1 milions; el de les Petites i Mitjanes Empreses, amb 800 milions; i els 19 programes regionals de les 17 comunitats autònomes i les dues ciutats autònomes, amb 9.417.000 d’euros.

Caldrà estar amatent per tal de veure com podem participar des de les universitats. Els diners vindran segur.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació