Enric I. Canela

Llegia, sorprès, que Guillermo Cisneros, director general de la Fundació per a la Projecció Internacional de les Universitats Espanyoles (Universidad.es), dependent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, ha assegurat en una intervenció a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Santander (UIMP), a l’Aula d’Estiu Ortega i Gasset, que agències homòlogues de països com França, Itàlia o Alemanya ataquen la reputació de la universitat espanyola per motius econòmics relacionats amb la mobilitat d’estudiants a nivell internacional.

Ha dit que això influeix en la consideració internacional dels centres educatius i que es projecta finalment en rànquings d’excel·lència acadèmica internacional com el de Xangai, que en la seva última publicació només compta amb una universitat espanyola entre les 200 primeres. Així mateix, ha dit que, per àrees, Espanya té 19 universitats entre les 100 primeres i 30 universitats dins del top 200 de l’últim rànquing de Xangai publicat i és la primera potència europea per nombre d’universitats joves -de menys de 50 anys-i la segona del món.

Uns declaracions bastant estranyes ja que el rànquing de Xangai és bastant objectiu i no hi compten gaire les opinions.

Res que són els enemics judeomaçònics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació