Enric I. Canela

Llegia que el director general de la Fundació per a la Projecció Internacional de les Universitats Espanyoles (Universidad.es), dependent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, ha assegurat en una intervenció a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Santander (UIMP), a l’Aula d’Estiu Ortega i Gasset, que el Ministeri està estudiant implantar a les universitats un paquet integrat” de Grau i Màster que sigui complementari i més barat que el model dual de Bolonya que està vigent.

El que he llegit de la seva intervenció és més aviat rar. Esperem que això sigui cert i que les universitats puguin fer el que es feia abans, i fan les millors universitats britàniques. Ells governants espanyols sempre copien malament, normalment per interessos amagats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació