Visiteu La UB divulga


Enric I. Canela

Aprofito la notícia que diu que Prop de 400 persones participen en les activitats del projecte divulgatiu La ciència de l’aigua, per citar la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i). La responsable de la unitat, Marga Becerra, explica que el balanç del projecte de divulgació La ciència de l’aigua és molt positiu en tots els aspectes.

Ha estat un cicle de conferències i d’activitats paral·leles que s’han dut a terme durant els mesos d’abril a juliol amb l’objectiu d’analitzar l’aigua d’una manera transversal i multidisciplinària. En total, prop de 400 persones han participat en les diferents activitats que formaven part d’aquest projecte, organitzat per la UCC+i i Roca, en el marc del programa d’activitats que La UB divulga ha ofert enguany. El projecte La ciència de l’aigua es proposava abordar l’estudi de l’aigua des d’àmbits tan diversos com la geografia física, l’ecologia, l’economia, la història o la microbiologia, i ho ha fet amb la participació en conferències i activitats pràctiques d’experts de reconegut prestigi de la UB. Podeu completar la lectura de la notícia.

A la notícia es cita La UB divulga. La pàgina és nova. Visiteu-la. Tot just ha començat a funcionar Fa unes setmanes, la millorarem.

Una resposta a “Visiteu La UB divulga”

  1. […] just un més escrivia Visiteu La UB divulga. Aquell dia anunciava la creació de la pàgina La UB Divulga. Avui La UB anuncia que també […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació