Enric I. Canela

Avui he conegut el Rànquing Scimago 2014. El rànquing d’Scimago està ben fet. Barreja institucions, però si un destria, la cosa surt bé.

Agafant les universitats de l’estat espanyol, surten molt ben parades les universitats catalanes. En publicacions la primera és la UB i la segona la UAB, que milloren en puntuació. Destacable que la UAB avança a la Complutense de Madrid. També destaquen en publicacions en el primer quartil la UB i la UPF.

Quan mirem l’àmbit salut, l’Hospital Clínic és líder. Competeix l’Instituto de Salud Carlos III, però això no és un centre, és una suma d’investigadors d’altres institucions.

Penso que els resultats són excel·lents. La UB és la 130 del món i la 33 d’Europa en productivitat. La UAB la 166. Bons resultats.

Una resposta a “Les universitats catalanes milloren al rànquing d’Scimago 2014”

  1. […] Total, una gran feina absolutament efímera que no serveix per a res. Seguiran manant els rànquings de Xangai, THES i QS. Si volem parlar de productivitat tenim els excel·lents treballs d’Scimago (veure Les universitats catalanes milloren al rànquing d’Scimago 2014). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació