Enric I. Canela

Encara que el president electe de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, continua entrevistant-se amb candidats a les respectives carteres comunitàries, el web EurActiv ha publicat un organigrama datat del 2 de setembre que estableix una primera versió del ‘equip Juncker’.

El document, que no és definitiu i està subjecte a canvis, situa l’espanyol Miguel Árias Cañete com el futur comissari de Recerca i Innovació, en substitució de Máire Geoghegan-Quinn.

La secretària general de Ciència, Tecnologia i Innovació, María Luisa Poncela, ha titllat de terrible que la premsa hagi criticat que Miguel Árias Cañete pugui ser el comissari de Recerca i Innovació de la nova Comissió Europea (CE) dirigida pel luxemburguès Jean Claude Juncker perquè és una comissaria “de segon nivell”.

Ha assegurat, per després precisar que si Árias Cañete és finalment comissari gestionarà la tercera comissió més important de la CE, que maneja 80.000 milions d’euros, tota la recerca del futur”.

Tot i que aquesta cartera realment és de segona, als que treballem a la universitat i la recerca ens interessa molt. Dir que tenir aquest home de comissari no em fa feliç.

Una resposta a “Miguel Árias Cañete probable comissari de Recerca i Innovació”

  1. […] uns dies, ben espantat, vaig escriure Miguel Árias Cañete probable comissari de Recerca i Innovació. Es deia això. Avui hem pogut respirar, hem conegut la Comissió […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació