Enric I. Canela

Llegia que la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació va convocar el proppassat juny els Premis Nacionals de Recerca, que arriben enguany a la seva 25a edició.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 26 de setembre de 2014 a les 14.00 hores. Aquesta gestió caldrà realitzar-la a través del web www.fundaciorecerca.cat/premi, on es pot trobar tota la informació necessària i bases per a presentar la candidatura en qualsevol de les modalitats dels Premis Nacionals de Recerca.

Les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, i, en general, tots els agents del sistema català de recerca i innovació, poden presentar candidatures a les seves 5 categories: Premi Nacional de Recerca; Premi Nacional de Recerca al Talent Jove; Premi Nacional de Comunicació Científica; Premi Nacional de Mecenatge Científic; i Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació