Enric I. Canela

Llegia, content, que com a novetat del curs 2014-2015, Biocat obre al públic algunes de les sessions de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), un programa de biodesign pioner a Barcelona. Es tracta dels MOEBIO Short Programs, uns programes educatius de màxim 20 hores de durada que tracten temes clau en l’assistència sanitària, la innovació, la gestió i l’esperit empresarial.

Des del 29 de setembre de 2014 fins al maig de 2015, un total de set Short Programs formaran als professionals que vulguin ampliar els seus coneixements previs, a més d’adquirir coneixements pràctics sobre temes punters en innovació tecnològica en l’àmbit de la salut. Els MOEBIO Short Programs estan, doncs, pensats especialment per a empresaris, gerents i executius de les organitzacions de salut, estudiants, postgraduats i altres professionals interessats en ampliar les seves àrees d’especialització a l’assistència sanitària i l’emprenedoria.

Una resposta a “Oberts al públic els MOEBIO Short Programs”

  1. […] Llegia una nota de premsa sobre el programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona). Ja havia parlat d’aquet programa, la darrera vegada a Oberts al públic els MOEBIO Short Programs. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació