Enric I. Canela

El rector de la UB, Dídac Ramírez, sempre compromès amb el país escriu al seu bloc l’apunt: 11-S del 2014. Una reflexió que recorda que el 17 de desembre de 2013, el Claustre de la UB va donar suport a la declaració d’aquest Rectorat a favor del procés de consulta legal fixada per al 9-N. L

Acaba l’apunt:

Arribats a aquest punt, i sent conscient de la complexitat de la qüestió, defenso que Catalunya ha de poder votar i decidir el seu futur. Els polítics han de fer la seva feina i no fugir d’un debat que genera gran participació social. Hem de demanar als nostres governants que arribin a trobar una resposta intel·ligent. La decepció d’un poble que vol expressar-se de manera democràtica i pacífica no pot ser el resultat de la resposta política.

Estem davant d’un moment clau per al futur del nostre país. És per això que, des de la Universitat, demano altura de mires.

Bona Diada!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació