Mala gestió al CSIC


Enric I. Canela

Diu Materia que el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) va cometre “incompliments pressupostaris i errors comptables” per valors que sumen desenes de milions d’euros, segons denuncia una auditoria de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat (IGAE). L’informe s’ha publicat al Butlletí Oficial de l’Estat juntament amb els comptes de l’organisme corresponents a 2013. L’any passat, el Tribunal de Comptes també va destapar irregularitats en la gestió del CSIC.

No deixa de ser un fet normal que els organismes públics tinguin aquest comportament. No només és culpa dels organismes.

Una resposta a “Mala gestió al CSIC”

  1. […] Consell Superior d’Investigacions Científiques, CSIC, està en crisi. Escrivia no fa gaire: Mala gestió al CSIC i La burocràcia fa esclatar el CSIC. Materia publicava: El CSIC pierde 1.100 empleados en un solo […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació