Enric I. Canela

Llegia que el darrer curs, les beques per a estudiants universitaris i no universitaris es van reduir en 75 milions d’euros respecte al 2012-13. Així ho reflecteix l’última estadística sobre el sistema educatiu que es publica amb l’inici de curs.

Al 2013-14, es van dedicar 1.408 milions d’euros (davant els 1.483 milions del curs anterior). En canvi, el nombre de beneficiaris va augmentar al passar de 777.394 davant els 765.949 del 2012-13. Mentrestant, la partida del curs dedicada a ajudes per a llibres romandre estabilitzada en poc més de 64 milions d’euros. Més beneficiaris i menys diners, visca!

El ministre d’Educació, José Ignacio Wert, ha destacat que el nombre d’alumnes a infantil, primària i secundària que comença el curs ha augmentat només un 0,7% enfront del 2013-14. Especialment, ha destacat l’increment dels estudiants de Formació Professional en més de 90.000 alumnes (12,8%).

Com diu el PSOE: “El ministre Wert fa més de dos anys mentint a la societat i als espanyols. Fa dos anys presumint que mai cap Govern d’Espanya ha dedicat tants diners a beques com aquest, quan la realitat és que, en tan sols dos anys, han baixat en 210 milions d’euros la quantia dedicada a beques”.

És una filosofia, de les FAES?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació