Felicitats Recercat


Enric I. Canela

Recercat ha publicat en el darrer número, el 100, l’article La recerca a Catalunya. On érem, on som: 2005-2014.

Resumeix: En els darrers deu anys, la recerca a Catalunya ha seguit una estratègia basada en tres eixos principals: la creació i la consolidació dels centres de recerca, la construcció de grans infraestructures i la formació, captació i retenció de talent. L’impuls a la recerca ha estat una política prioritària i, en aquest sentit, el pressupost de la direcció general de Recerca s’ha incrementat en un 54,2 % del 2005 al 2014, i ha passat de 108,32 M € a 167,03 M €.

Una mica trist el poc cas que fan a les universitats que, recordem, fan la major part de la recerca a Catalunya. Sortosament, el director general de Recerca, Josep Maria Martorell, si que ens considera.

En tot cas felicitats a Recercat i tot els eu equip per la feina que han fet en aquests deu anys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació