Enric I. Canela

Anar a la Facultat de Medicina de la UB i compartir alguna cosa amb els professors de la UB / metges de l’Hospital Clínic, enriquidora i imprescindible dualitat, és sempre anar a aprendre i, si un pot, sorprendre’s.

Sorprendre’s de la feina ben feta i de repercussió mundial. Ahir vaig anar a la presentació del projecte EMPODaT (Programa de Postgrau Euromediterrani de Donació i Trasplantament d’Òrgans), em va tocar representar al rector. Vaig impregnar-me de projecte i vaig escoltar el professor Martí Manyalich. Un gran projecte respecte a la formació als països de la Mediterrània en trasplantaments. La cosa té història, ja porten més de 10.000 “formacions” fetes. Gràcies a ells som una referència mundial.

Veure també: La UB lidera un postgrado para la donación de órganos en Egipto, Líbano y Marruecos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació