Enric I. Canela

Diu que la Universitat obre sense els alumnes de la selectivitat de setembre. Quina ximpleria, esclar. Diu que el calendari tan ajustat és culpa de l’ingrés a l’Espai Europeu d’Educació Superior. Mentida, ja es feia abans. Vell horari en la majoria dels centres.

Diu que els que arriben ara pagaran les mateixes taxes que els que es van matricular al juliol, quina rucada. I què haurien de pagar? Prou que es poden matricular d’alguna cosa. Si no han passat unes proves d’accés que no serveixen per res més que per posar en ordre als que volen accedir, no mesuren cap coneixement, aprova tothom, és normal que estiguin en unes condicions pitjors. La majoria es matriculen de coses que no els interessa i en molts casos ho deixen. Aquesta prova de setembre s’hauria de suprimir. Si la volen fer seriosa potser si que hi hagi “setembre”, però si no és així…

Segur, però, que hi haurà alguna excepció. Generalitzar no és bo i ho he et.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació