L’èxit del programa Erasmus


Enric I. Canela

La notícia universitària del dia és: Estudiar a un altre país amb la beca d’intecanvi universitari Erasmus posa les coses més fàcils a l’hora de trobar la primera feina. Segons un estudi que ha presentat la Comissió Europea, l’atur afecta un 23% menys els treballadors que van estudiar a una universitat estrangera. “Les conclusions de l’estudi d’impacte de l’Erasmus són d’una importància primordial en un context on l’atur dels joves té un nivell inacceptable a la UE”, ha dit la comissària europea d’Educació, Androulla Vassiliou.

Més feina, més internacionalització…

Podeu llegir les notícies de premsa de la Unió Europea: Erasmus Impact Study i Erasmus Impact Study confirms EU student exchange scheme boosts employability and job mobility.

Especialment l’informe: The Erasmus Impact Study. Effects of mobility on the skills and employability of students and the internationalisation of higher education institutions. És llarg, m´s de 200 pàgines, però, com els bons informes, té un resum executiu.

Es veu que el programa ha estat un complet èxit. Llàstima que el ministre espanyol Wert li posi pals a les rodes (Queden diners de suport als Erasmus sense adjudicar).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació