Enric I. Canela

Llegia una notícia que diu: Seis proyectos científicos españoles consiguen financiación europea para salir al mercado. Una altra notícia ens diu que En total, Catalunya ha rebut 5 dels 50 ajuts concedits, just per sota d’Israel (11) i del Regne Unit (10 ajuts). En el període 2012-2014, Catalunya ha captat 14 ajuts Proof of Concept, un 8% dels 177 atorgats en total per l’ERC.

Els 5 projectes catalans finançats són els següents:

L’objectiu és donar suport als investigadors finançats en alguna convocatòria anterior de l’European Research Council per a què puguin desenvolupar aplicacions comercials de la seva recerca. Aquest ajut addicional pot utilitzar-se per posar en pràctica el potencial innovador de les idees generades durant un any i amb un finançament de 150.000 euros.

Si es donessin més ajuts d’aquest estil a casa nostra la feina que en faríem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació