Enric I. Canela

Un article que he llegit és ¿Qué necesita una universidad para estar entre las 10 mejores? L’article diu poca cosa interessant o, millor, que no sapiguem. El que si va bé és per pensar cinc minuts sobre el tema dels rànquings i fins on hem de córrer per ser-hi.

Hi ha rànquings de tots, alguns bastant imbècils, és on s’agafen els que no tenen res més. Les universitats on hi ha menys escales, les universitats que has de caminar menys per anar al lavabo, etc. Si no quedem bé, lloguem una consultora i fabriquem un rànquing.

Els rànquings que hi ha són parcials i subjectius, però alguns tenen un cert prestigi. Deixem-ho així.

Altra cosa és fer servir els rànquings per veure els nostres punts febles. Si podem, millorem-los.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació